מסתבר שזו בירה

נכתב עבור הגליון האחרון של לאישה-לגבר מוסף הגברים של לאישה ,ולא פורסם

בנאדם לא צריך להכיר יותר משני סוגים של בירה ,זו שהוא ממש אוהב ,וזו שהוא מוכן לשתות כשהיא נגמרת .כל מה שאנחנו מבקשים זה שהיא תגיע מהר ובטמפרטורה הנכונה ,כדי שנוכל להשתכר ביעילות ובזול .השנה מסתמנת מגמה מדאיגה שעומדת להפקיע את המשקה העממי מידיהם של אלה הראויים לו ולהעביר אותו למחוזות ,שבהם אם אינך בקיא בהיסטוריה של המבשלה ובהרכב הכימי של האדמה עליה צמחו הדגנים או מה שזה לא יהיה ,יותר עדיף שתשתה מים ,ורצוי מהברז

בני קריגר ,הזמין אותנו למילי'ס ,הבר הסקסי ביותר ברמת החייל ,לטעום בירות שהוא מייבא מסקוטלנד ומאנגליה –אולד ספקלד האן התגלתה כמציאה די קטנה עם גוף קליל וטעמים שימצאו חן בעיני מי שאוהב פירות בבירה שלו ומוכן להכניס לפה משהו שנקרא בעברית תרנגולת זקנה מנוקדת ,גם בלהאבן סקוטיש אייל המתוקה עוררה בעיקר געגועים לגולדסטאר .רק בלהאבן סנט אנדרוס אייל התגלתה כמשקה ראוי בזכות טעמי המאלט, הקרמל והעשן

חברת הכרם השיקה במסעדת צפרה – החדשה של אבי קונפורטי ,את קוברה ,בירה עם שורשים הודיים ,שמיוצרת ברחבי העולם – לארץ היא מגיעה דווקא מפולין .זה בסדר ,אנחנו כבר נשב לבד בחושך ונשתה את הקוברה 5% בירה מרירה וקלילה ,אולי אפילו קלילה מדי ,או את הקוברה 0% .כן ,יש להם בירה בלי אלכוהול ,השאלה היא למה ?לעומתן קינג קוברה ,שתוססת פעם שנייה בבקבוק היא מלכה אמיתית ,עם מרקם קטיפתי ,טעם מורכב ושמונה אחוזי אלכוהול

במקום להמשיך ל- אן.ג'י ,לטעימה של בירות בלגיות מתוקות, הלכתי למתי בפלורנטין .שם על רקע של קירות מתקלפים, חמוצים שיוסף עושה בעצמו וניבולי פה שלא ראויים לדפוס ,מושקת מדי יום הגולדסטאר הכי טובה בעיר ,כבר למעלה משישים שנה ,ולשמחתי ,לא צריך להיות מבין גדול כדי להרגיש את זה

מודעות פרסומת

8 תגובות to “מסתבר שזו בירה”

  1. גלעד א Says:

    הפסדת את ה-אירוע ב-ה' הידיעה = תחרות הבירה הביתית השלישית.
    אבל בוא נתחיל מההתחלה:
    הריח שהרחת באולד ספאקלד הן הוא ריח של כישות.או שאתה אוהב או שלא. אני אוהב.
    הסקוטיות הן אכן מתוקות, ולכן לוגמים אותם לאט. לא בשביל לדפוק את הראש. בשביל זה יש וודקה רד-בול.
    אבל …
    אם היית בא לתחרות הבירה, היית יכול לבחור אחת מתוך מאה הבירות שהוצגו שם ואני בטוח שהיית מוצא משהו שאתה אוהב.
    חוץ מזה השתייה הייתה חופשית.

  2. avi Says:

    בירה מתוקה ובירה ב-40 שקלים לבקבוק זה באמת גועל נפש, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. יש לזה שוק, מה לעשות 🙂

  3. drinking Says:

    🙂

    חג שמח

  4. יאיר גת Says:

    גלעד ,את הנסיבות בעטיין החמצתי את ה-אירוע ,אני לא מאחל גם לגרוע שבאויבי .אבי ,אם לא נתווכח על טעם וריח ,על מה נתווכח ?על עובדות ?ליאור ,חג שמח גם לך

  5. eran73 Says:

    בירה הייתה ותשאר משקה עממי נטול פוזה ופלצנות
    זה שעכשיו נוסף מגוון גדול של בירות הרי זה משובח.
    חג שמח
    אגב ליאור לך צריך לתת גינס וכשהיא נגמרת אז עוד גינס:)

  6. אור רכס Says:

    געגועים עזים לגולדסטאר של מתי:(

  7. kinks Says:

    ת'אמת הסקוטיות האלה לא רעות לגמרי, למרות שאני טוטאלי בצד של הבלגיות והצ'כיות.

  8. Adi Kahan Says:

    אולד ספקלד הן היא ריל אייל באנגליה, וכשהיא נמזגת ישירות מהברז היא נחמדה מאד. אין שום דמיון בין המקור לבין המוצר המבוקבק.
    כחובב ריל אייל, אני מאד שמח בישראל עם הניו-קאסל (שוב רק מהברז). הבעיה שהיבואן הצליח לפזר מעט מאד ברזים בארץ, וגם את המיקום שלהם הוא שומר בקנאות, משום מה.
    לאחרונה הגיעה לארץ בירה מבוקבקת בשם סלטיק, אדומה ושחורה. הבירה עושה את כל הדרך מניו זילנד. האדומה מאד נחמדה לי, ואני מעדיף אותה על פני הניו קאסל בבקבוק.
    לא נותר לי אלא לחכות לאייל שהם אמורים להביא.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: