אז איך היה במישמיש

זה שמצאת מישמישים בים לא הופך אותם לפירות ים ,מעוז אלונים ,שבילה די הרבה שעות במטבח של יועזר ,הפך לערב אחד את המטבח של המישמיש בלילינבלום למטבח של פירות ים ועשה את זה מעולה .בסביבות עשר הייתה שם הרגשה של מסיבה .בעלי ברים ,חברים ועיתונאים ,כל הברנז'ה באה לראות מה העניינים במטבח ולשמוע מה יש לג'וב הרגיל מטיים אאוט לתת על עמדת הדי ג'יי – האמת לא יותר מדי .אחרי כל החיבוקים הנשיקות ,האהלן והסהלן ,מצאתי מקום על הבר וניגשתי לעניינים .אכלתי שלושה רביולי מולאים בבשר סרטנים .הבצק היה עשוי בדיוק במידה ,כזה שמשאיר סימנים על השיניים ,ובשר הסרטן היה אישכהו בטמפרטורה שהוציאה ממנו את כל היוד והמלח .לצד שלושת המופלאים הונחו שוט של וודקה ,כפית של קוויאר אדום וערימה קטנטונת של מלח גס .אני לא יודע מה אמור היה להיות סדר הדברים ,אבל איכשהו הכל התערבב לי נפלא .קצת מלוח ,קצת מתוק ,קצת וודקה ,כמו בחיים .אחר כך לקחתי כמה אוייסטרים ,שהיו ,כמו כל האוייסטרים שאפשר להשיג עכשיו בעיר ,בשרניים ומענגים ,ולסיום קערית של מולים ,ברוטב על בסיס חמאה שעשה להם רק טוב בלי לגרוע מטעמם המקורי .שתיתי שני קריסטל מרטיני והרגשתי ממש נפלא אבל , והנה מגיע אבל גדול ,הקונספט של שף אורח הוא מקסים בעיני וגם המישמיש מקסים אבל אני הצנוע השארתי שם למעלה ממאתיים ש"ח עבור שלוש מנות בר מדהימות אך זעירות ושני דרינקים .זה נראה לי סכום שאפשר להוציא על מטרות נעלות הרבה יותר .הוסיפו לכך את העובדה שבבר מקצועי כמו המישמיש ,אי אפשר לשבת יותר מדקה עם כוס ריקה ותבינו שבערב כזה זוג יכול להגיע להוצאות רציניות ביותר .בחודש הקרוב יתקיימו עוד שלושה ימי שני כאלה ,מי שיגיע אליהם לא יצטער ,בתנאי שהוא יהיה שבע ,או מאוד עשיר .הכי טוב שניהם .שבת שלום

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: